top of page

Nedim Lepić

Youtuber, gamer, vloger i influenser

Nedim Lepić je bosanskohercegovački YouTuber, gamer, vloger i influenser čiji YouTube kanal „Nedim“ prati više od 441 hiljada ljudi. Prvu kameru je nabavio 2010. godine, a dvije godine kasnije je zajedno sa prijateljem otvorio YouTube kanal „Muhamed Vlogg“. Nakon što je Muhamed preselio u inostranstvo preimenovao je kanal u „Nedim Tech“ i nastavio da snima skečeve i vlogove. Pošto kanal nije „rastao“ željenom brzinom u februaru 2014. godine napravio je pauzu, da bi se ubrzo vratio poslu koji voli…

Do prekretnice je došlo 2016. godine u Beogradu. Tada je shvatio da želi da se bavi snimanjem vlogova. Samo tri mjeseca kasnije došao je do 100 hiljada pretplatnika. Broj osoba koji prate njegove vlogove je rastao iz dana u dan.

Povremeno je „strimovao“ igrice poput „GTA“, „PUBG“ i „Fortnite“, pa je otvorio drugi YouTube kanal pod nazivom „N Team“ namijenjen samo takvom sadržaju. Pojavio se u filmu „ YouTube Ratovi“ koji je osmislio njegov kolega Omer Nadarević, poznatiji kao Omčo.

Pored YouTubea gdje ga prati oko 440 hiljada mladih ljudi, Nedim uživa veliku popularnost i na društvenim mrežama. Na Instagramu ima preko 220 hiljada pratilaca, a na Facebooku oko 30 hiljada.

pozadina govornika.png
Nedim Lepić
za govornike.png
bottom of page